Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu yanık görmek

Rüyada vücudu yanık görmek

Rüyada vücudu yanık görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudu yanık gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada başkasının vücudunda yanık görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada vücudunu yanık görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yanık görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada vücudu yanık görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına inanılır.

Rüyada vücutta yanık görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işaret eder.

Rüyada vücut yanığı görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, maddi gücünü yitireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yanık görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada yanık vücut görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments