Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangından kaçmak

Rüyada yangından kaçmak

Rüyada yangından kaçmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, evlerindeki huzurun artacağına delalet eder.

Rüyada yangından kaçmak gördüyseniz:

  • Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada yangından kaçmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangından kaçtığını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yangını engellemek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada yangında birinin öldüğünü görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Rüyada yangını önlemek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, içinin ferahlayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın yanmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük yangın görmek kötü gidişe dur denileceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde çıkan yangını söndürmek dünya malı elde edeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments