Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik yangını görmek

Rüyada elektrik yangını görmek

Rüyada elektrik yangını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, karasızlık yaşayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, muradına eremeyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik yangını gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada elektrik yangını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Rüyada elektrikli süpürge almak kalabalıktan uzak olacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına tabir olunur.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, verimin ve bereketin geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada elektrik saçmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek rakiplerini alt edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, yolunun açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik kıvılcımı görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments