Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangına su atmak

Rüyada yangına su atmak

Rüyada yangına su atmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada yangına su atmak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada yangına su atmak güvensizliğini yeneceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla yangın söndürmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, rahat bir nefes alacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına inanılır.

Rüyada yangına su taşımak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangını suyla söndürmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangına su dökmek büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalettir.

Rüyada yangın ve su görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bundan hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada suya taş atmak sorunların yakında son bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi suya atmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments