Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evinde yangın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına yorulur.

Rüyada evinde yangın görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin evinde yangın görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde yangın görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Rüyada komşunun evinde yangın görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı günlerin geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments