Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Rüyada evdeki yangını söndürmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, iyi halinin kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangını söndürdüğünü görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın görüp söndürmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet eder.

Rüyada suyla yangın söndürmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet eder.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yangın söndürmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işlerinin kötüye gideceğine, dertlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada ev yangını söndürmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments