Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangından kaçtığını görmek

Rüyada yangından kaçtığını görmek

Rüyada yangından kaçtığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, ayrılanların kavuşacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangından kaçtığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak para pul sahibi olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangından kaçtığını görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi evinde yangın görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada yangın haberi almak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sıkıntıların biteceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada duman ve yangın görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın çıktığı görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde yangın görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yangına su taşımak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments