Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinde yangın görmek

Rüyada kendi evinde yangın görmek

Rüyada kendi evinde yangın görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinde yangın gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada evinde yangın görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin evinde yangın görmek zor durumda bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısında yangın görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinde yangın görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yangında evinin yandığını görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments