Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangına su taşımak

Rüyada yangına su taşımak

Rüyada yangına su taşımak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, makamından olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada yangına su taşımak gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Rüyada yangına su taşımak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yangın ve su görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada yangına su dökmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangını suyla söndürmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla yangın söndürmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, çaresiz hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yangına su atmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda su taşımak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada kuyudan su taşımak içinin huzurla dolacağına, büyük üzüntüler olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments