Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde yangın görmek

Rüyada düğünde yangın görmek

Rüyada düğünde yangın görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir araya geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde yangın gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada düğünde yangın görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yangın felaketi görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulur.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada dumanlı yangın görmek sıkıntılarının son bulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangının ortasında kalmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere delalet eder.

Rüyada komşuda yangın görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangından kurtulmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada yangın alarmı duymak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments