Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangından kaçıp kurtulmak

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak yıkılacağına, üzüleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulur.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yangından kurtulmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangından kaçtığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, hayatın pahalılaşmasına alamet etmektedir.

Rüyada kaçırıldıktan sonra kurtulmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçırılırken kurtulmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına yorulur.

Rüyada kaçırılıp kurtulduğunu görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments