Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangından kurtulmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, terslik yaşayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın içinde kalmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, giderileceğine, bunun da geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabada yangın görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ormanda yangın çıktığını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dumansız yangın görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yaptığı işte sivrileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada yangın haberi duymak neşe ve sağlıkla geçeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments