Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangından kurtulmak

Rüyada yangından kurtulmak

Rüyada yangından kurtulmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kazancının da azalacağına, mal kaybına uğrayacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yangından kurtulmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yolunuzda durmasına izin verirseniz bazı bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak başarıyla geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ailesinden hayır göreceğine, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yangından kurtulmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada hortumla yangın söndürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlık yangını görmek malın bereketinin artmasına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dağda yangın görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami yangını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bahçede yangın görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments