Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını suyla söndürmek

Rüyada yangını suyla söndürmek

Rüyada yangını suyla söndürmek en çetin zorlukların aşılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, itibar kazanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangını suyla söndürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Rüyada suyla yangın söndürmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, mal ve para sahibi olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yangını suyla söndürmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kazancın daha da artacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın görüp söndürmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, işlerinin çok açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Rüyada yangın söndürmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hem işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bir yangını söndürmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangını söndürdüğünü görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments