Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın ve su görmek

Rüyada yangın ve su görmek

Rüyada yangın ve su görmek adını herkese duyuracağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, arkasından gıybet edeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada yangın ve su gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada suyla yangın söndürmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada yangını suyla söndürmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangına su taşımak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına rivayet eder.

Rüyada yangına su atmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yüklü siparişler alacağına delalettir.

Rüyada yangın ve su görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangına su dökmek işlerin kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine inanılır.

Rüyada orman yangın söndürmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada yangına sebep olmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments