Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın ve yağmur görmek

Rüyada yangın ve yağmur görmek

Rüyada yangın ve yağmur görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yangın ve yağmur gördüyseniz:

  • Yaşayacağınız stres vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada yangın ve yağmur görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ev taşımaya rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duman ve yangın görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, acılarını dindireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yangına girmek kazancının eksileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işarettir.

Rüyada çatıda yangın görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada evin içinde yangın görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sönmüş yangın görmek iyilik ve hayır bulacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments