Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş yangın görmek

Rüyada sönmüş yangın görmek

Rüyada sönmüş yangın görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına inanılır.

Rüyada sönmüş yangın gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada orman yangın söndürmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada işyeri yangını görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yangın görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalettir.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada uçak yangını görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada mezarlık yangını görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada orman yangını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ormanda yangın çıktığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, mallarının da hayırlı olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments