Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda yangın görmek

Rüyada çatıda yangın görmek

Rüyada çatıda yangın görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sorunların son bulacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada çatıda yangın gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada çatı yangını görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, şansının kötüye gideceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada çatıda yangın görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında yangın görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yangında öldüğünü görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde çıkan yangını söndürmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın merdiveninden inmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kazancını arttıracağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments