Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alevi kadın görmek

Rüyada alevi kadın görmek

Rüyada alevi kadın görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, stresli bir ortama gireceğine, sıhhat kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada alevi kadın gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Rüyada alevi kadın görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada yangın alev görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ocakta alev görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada alevi birini görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Rüyada küçük alev görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada alevler içinde kalmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, amacına nail olacağına delalet eder.

Rüyada alevileri görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini alevler içinde görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluk çekeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments