Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan su görmek

Rüyada yanan su görmek

Rüyada yanan su görmek de elinin bollaşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, yeni hobiler edinileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan su gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada yanan birine su dökmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, problemlerinin çözüleceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalettir.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların tamamen biteceğine, ele geçecek haram mal ve paraya alamet etmektedir.

Rüyada yanan su görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yanan sobaya su dökmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada yanan ateşe su dökmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada yanan fener görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evleri yanarken görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yanan bir yeri söndürmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments