Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lamba görmek

Rüyada lamba görmek

Rüyada lamba görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalettir.

Rüyada lamba gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Rüyada yanan gaz lambası görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lamba görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden lamba almak problemlerinin çözüleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye yorulmaktadır.

Rüyada lambanın kırıldığını görmek yağmur yağmamasına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Rüyada lamba söndürmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada araba lambası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına yorulur.

Rüyada spot lamba görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments