Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kül görmek

Rüyada yanan kül görmek

Rüyada yanan kül görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan kül gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada yanan kül görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanarak kül olmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada evde kül görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kül görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, verimin kaçacağına yorulur.

Rüyada kül karıştırmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kül olduğunu görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada soba ve kül görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kül atmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments