Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül karıştırmak

Rüyada kül karıştırmak

Rüyada kül karıştırmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, musibetlerin yaşanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, malından ve parasından olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada kül karıştırmak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Rüyada kül karıştırmak çok zor zamanlar geçireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ölü külü görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara külü yutmak aile hayatına adım atılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalettir.

Rüyada cam kül tablası görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada ateşli kül görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kül tablası kırmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün küllerini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments