Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kül olduğunu görmek

Rüyada birinin kül olduğunu görmek

Rüyada birinin kül olduğunu görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, başarıdan başarıya koşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yolunun hep açık olacağına inanılır.

Rüyada birinin kül olduğunu gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kül yemek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına işaret eder.

Rüyada ocakta kül görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada cam kül tablası görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşli kül görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sobanın içinde kül görmek sağlığının bozulmayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulur.

Rüyada sigaranın külünü görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara külü temizlemek mevkie edineceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kül olduğunu görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments