Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül atmak

Rüyada kül atmak

Rüyada kül atmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kül atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Rüyada kül atmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan külü görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada sigara külü dökmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün küllerini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalettir.

Rüyada islam kül görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine alamet eder.

Rüyada ocak külü görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evinin kül olduğunu görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Rüyada kül karıştırmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments