Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kül görmek

Rüyada siyah kül görmek

Rüyada siyah kül görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, borcunu ödeyeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, olumsuz haberler alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kül gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada siyah kül görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet eder.

Rüyada soba kül görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün küllerini görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada küllü su görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş ve kül görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sobadan kül çıkarmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, içinin ferahlayacağına, büyük bir makama geleceğine inanılır.

Rüyada sigaranın külünü görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalet eder.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, dertlerin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments