Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanarak kül olmak

Rüyada yanarak kül olmak

Rüyada yanarak kül olmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada yanarak kül olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Rüyada yanan kül görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada yanarak kül olmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ocakta kül görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada beyaz kül görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin kül olduğunu görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah kül görmek hayıflanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada ateşli kül görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sevdiği birini kırmaya, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments