Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor demir görmek

Rüyada kor demir görmek

Rüyada kor demir görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zararların günden güne artacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada kor demir gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kor demir görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada korktuğun hayvanı görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor halinde ateş görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulur.

Rüyada kor ateşe basmak rahat bir hayata sahip olmaya, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkmadan kaçmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada korkarak saklanmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada korkarak kaçtığını görmek kimseye borçlanmayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Rüyada kor ateşi söndürmek sorumlulukların yerine getirileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments