Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korktuğun kişiyi görmek

Rüyada korktuğun kişiyi görmek

Rüyada korktuğun kişiyi görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, idealist kimse olacağına, büyük bir mala sahip olacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada korktuğun kişiyi gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Rüyada korktuğun kişiyi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada fareden korktuğunu görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada inekten korktuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Rüyada cinden korkmamak onlardan hayırsızlık göreceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işarettir.

Rüyada köpeğin korktuğunu görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak sure okumak aileden ayrı kalınacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, de rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kor ateş görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölümden korkmamak rahata ereceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments