Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan haç görmek

Rüyada yanan haç görmek

Rüyada yanan haç görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok rahat edeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada yanan haç gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Rüyada yanan haç görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ters haç görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Rüyada gümüş haç görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada gamalı haç görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada haç takmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada haçlı mezar görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iyiliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada haç sembolü görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Rüyada elinde haç görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments