Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters haç görmek

Rüyada ters haç görmek

Rüyada ters haç görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işarettir.

Rüyada ters haç gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Rüyada ters haç görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada altın haç görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada yanan haç görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, kendisini korumaya alacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada haç takmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada haçlı mezar görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada gamalı haç görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, planların boşa gideceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada haç sembolü görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada gümüş haç görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments