Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haçlı mezar görmek

Rüyada haçlı mezar görmek

Rüyada haçlı mezar görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada haçlı mezar gördüyseniz:

  • Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

Rüyada haçlı mezar görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş haç görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Rüyada yanan haç görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, büyük başarılara imza atacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Rüyada elinde haç görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada haç takmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gamalı haç görmek her konuda gelişme gösterileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada haç sembolü görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın haç görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments