Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haç takmak

Rüyada haç takmak

Rüyada haç takmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, etrafına güzel insanların dolacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada haç takmak gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Rüyada haç takmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Rüyada haçlı mezar görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gamalı haç görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Rüyada elinde haç görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yanan haç görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş haç görmek adımlarını daha sağlam atacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ters haç görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Rüyada haç sembolü görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments