Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gamalı haç görmek

Rüyada gamalı haç görmek

Rüyada gamalı haç görmek her geçen gün sorunların artacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada gamalı haç gördüyseniz:

  • Bilmek istediğiniz şeyleri sorular sorarak öğrenebilirsiniz.

Rüyada gamalı haç görmek yaşamına bakacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada haç takmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada haç sembolü görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada haçlı mezar görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde haç görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret eder.

Rüyada altın haç görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işarettir.

Rüyada yanan haç görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Rüyada gümüş haç görmek büyük bir ihanete uğranacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments