Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde haç görmek

Rüyada elinde haç görmek

Rüyada elinde haç görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına tabir olunur.

Rüyada elinde haç gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Rüyada elinde haç görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tabiri caizse can bulacağına işarettir.

Rüyada ters haç görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada haçlı mezar görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işarettir.

Rüyada gamalı haç görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın haç görmek arzuların gerçekleşeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş haç görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada yanan haç görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada haç sembolü görmek çok kötü hissedileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments