Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan eşek görmek

Rüyada yanan eşek görmek

Rüyada yanan eşek görmek mal ve para sahibi olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan eşek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada yanan eşek görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek ve yavrusu görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına alamet eder.

Rüyada eşek ve koyun görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, problemlere çözüm bulunacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada boz eşek görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşek tepmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşekle odun getirmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde eşek görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, hanesinin bollukla dolacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına inanılır.

Rüyada eşek yıkamak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments