Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ve yavrusu görmek

Rüyada eşek ve yavrusu görmek

Rüyada eşek ve yavrusu görmek dinde bilginleşeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, önünün açık olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada eşek ve yavrusu gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Rüyada eşek ve yavrusunu görmek ruhsal olarak etkileneceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, arzuların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru eşek görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine inanılır.

Rüyada eşek ve yavrusu görmek hastalıklarını yeneceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eşek yavrusu sevmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada eşek leşi görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.

Rüyada atla eşek görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş eşek arısı görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada eşek yüklemek içine düşen fesada yeniliceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments