Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek tepmek

Rüyada eşek tepmek

Rüyada eşek tepmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, önemli bir makama terfi alacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Rüyada eşek tepmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Rüyada eşek tepmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsi tebriziyi görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Rüyada tebareke okumak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalet eder.

Rüyada şems tebrizi görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada tebareke suresini aramak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalettir.

Rüyada tebbet suresini okumak hayırlı işlere girileceğine, canının derdine düşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tebrizli şems görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, içinin rahatlayacağına işarettir.

Rüyada tebbeti okumak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments