Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumbar doldurmak

Rüyada mumbar doldurmak

Rüyada mumbar doldurmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada mumbar doldurmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada mumbar doldurmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta mum görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden mum almak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada masada mum görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, her anlamda şifa bulmaya, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek herkesin desteğinin alınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada mum çiçeği görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine mum vermek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada bitmiş mum görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments