Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bade eriği görmek

Rüyada bade eriği görmek

Rüyada bade eriği görmek dilediği gibi yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada bade eriği gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada bade eriği görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bade içmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil can eriği yemek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, hayatına bakacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada başkasından erik almak çalıştığına değeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada incir ve erik toplamak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada erik kaynatmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah erik görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Rüyada erik ve çilek yemek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments