Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erik görmek

Rüyada siyah erik görmek

Rüyada siyah erik görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ihanet göreceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hem de zengin biri olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah erik gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada iri siyah erik görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah erik vermek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada ağaçta siyah erik görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah iri erik görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah erik almak kirli işlere bulaşacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kuru erik yemek böyle işlere kalkışacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah erik yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada siyah erik yediğini görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments