Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil can eriği yemek

Rüyada yeşil can eriği yemek

Rüyada yeşil can eriği yemek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil can eriği yemek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil can erik yemek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil can eriği yemek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yokluk içine gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil can eriği görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevineceğine tabir olunur.

Rüyada can eriği yemek net bir bakış açısı kazanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulur.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, gün sayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil erik yemek toplamak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparıp yemek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments