Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından erik almak

Rüyada başkasından erik almak

Rüyada başkasından erik almak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, malının artmasını sağlayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hak yoluna döneceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasından erik almak gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada erik ağacından erik toplamak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalettir.

Rüyada dalında yeşil erik görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yeşil erik görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak kaybettiği şeyi bulmasına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada erik ve domates görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erik kayısı görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rızkın genişlemesine, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil iri erik görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments