Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bade içmek

Rüyada bade içmek

Rüyada bade içmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada bade içmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada bade içmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bade eriği görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalettir.

Rüyada ilaçlı su içmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı meyve suyu içmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu rakı içmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada zeytinyağı içmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ortaya bazı projeler koyacağına delalet eder.

Rüyada erkekle sigara içmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments