Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut kolye görmek

Rüyada yakut kolye görmek

Rüyada yakut kolye görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakut kolye gördüyseniz:

  • Daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada yakut kolye görmek gözyaşının dineceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada yakut kolye takmak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada elmas yakut görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı yakut görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakut yüzük görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Rüyada yakut bilezik görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yakut gerdanlık görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yakut görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments