Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı erkek görmek

Rüyada yakışıklı erkek görmek

Rüyada yakışıklı erkek görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı erkek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Rüyada yakışıklı bi erkek görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı bir erkekle evlenmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işarettir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın yakışıklı erkek görmek üzeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, yeni işler peşinde koşulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada yakışıklı erkek çocuğu görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments