Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yakışıklı görmek

Rüyada eşini yakışıklı görmek

Rüyada eşini yakışıklı görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eşini yakışıklı gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada eşini yakışıklı görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, onun zamanını çalacağına, geniş bir ev satın alacağına inanılır.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Rüyada çok yakışıklı biriyle evlenmek fikirlerinin can bulacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada kendini yakışıklı görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yakışıklı birini öpmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına inanılır.

Rüyada ölmüş birini yakışıklı görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yakışıklı erkek çocuğu görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments