Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yakışıklı görmek

Rüyada eski sevgiliyi yakışıklı görmek

Rüyada eski sevgiliyi yakışıklı görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yakışıklı gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi yakışıklı görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı sevgili görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yakışıklı görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini yakışıklı görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yakışıklı görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, karısının çok mutlu olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine inanılır.

Rüyada yakışıklı bi erkek görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü yakışıklı görmek heveslerinin de azalacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir adam görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments