Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı yakışıklı görmek

Rüyada babayı yakışıklı görmek

Rüyada babayı yakışıklı görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı yakışıklı gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Rüyada babayı yakışıklı görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, muradınıza ereceğinize yorulmaktadır.

Rüyada çok yakışıklı birini görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı sevgili görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bütçesinin daralacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle evlenmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkekle dans etmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet eder.

Rüyada kendini çok yakışıklı görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek fakirlerin güleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments