Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı biriyle öpüşmek

Rüyada yakışıklı biriyle öpüşmek

Rüyada yakışıklı biriyle öpüşmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmeniz durumunda farklı kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada yakışıklı erkekle öpüşmek şöhret elde edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakışıklı bi adam görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşini yakışıklı görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak parasının her geçen gün artacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada yakışıklı adamlar görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini çok yakışıklı görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, anne baba duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı bir genç görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Rüyada çok yakışıklı birini görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments